Edin.bg»Избрани Колекции»Пиле с Кисело Зеле и Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле с Кисело Зеле и Ориз

Пиле с Кисело Зеле и Ориз

Разгледай всички 36 кулинарни идеи относно пиле с кисело зеле и ориз в Edin.bg.
Постно кисело зеле с оризПостно кисело зеле с оризПостното кисело зеле с ориз е готово....
Пикантно кисело зеле с оризПикантно кисело зеле с ориз
Пикантното кисело зеле с ориз е много вкусно и семпло ястие....
Постен ориз с кисело зелеПостен ориз с кисело зеле
Постният ориз с кисело зеле е много вкусен. Бележки: Ако зелето е много солено, първо го измийте....
Лесно кисело зеле с оризЛесно кисело зеле с ориз
Прибавяме ориза към задушеното зеле, заливаме по желание с 2-3 с.л. олио, добавяме 1 ч.ч. зелев сок и варим на тих огън до готовност....
Бавно готвено кисело зеле с оризБавно готвено кисело зеле с ориз
Получава се много крехко и вкусно кисело зеле с ориз. Бавното готвено кисело зеле с ориз е готово....
Пилешко с кисело зеле и оризПилешко с кисело зеле и ориз
Печете пилето с кисело зеле за 40 минути. Пилешкото с кисело зеле и ориз е готово!...
Традиционно кисело зеле с ориз на фурнаТрадиционно кисело зеле с ориз на фурна
Традиционното кисело зеле с ориз на фурна е готово....
Печен шаран с кисело зеле и оризПечен шаран с кисело зеле и ориз
Печеният шаран с кисело зеле и ориз е готов!...
Нарязано кисело зеле - туршияНарязано кисело зеле - туршия
Оставяте киселото зеле да втасва до готовност на хладно място. Ако го държите на топло, ще втаса по-бързо. Консумира се така....
Щи от кисело зелеЩи от кисело зеле
В тенджера сложете ситно нарязаното и отцедено от сока кисело зеле, половината доматено пюре и 200 гр бульон или вода....
Кисело зеле със свинскоКисело зеле със свинско
Прехвърлете в тавичка и печете киселото зеле с ориз във фурна на 250°C....
Хрупкави кюфтенца от кисело зелеХрупкави кюфтенца от кисело зеле
Киселото зеле се нарязва на тънки ивици, а лукът – на ситно. В тенджера се загряват 4 с.л. олио, добавя се лукът и се запържва за кратко....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
53
41
31
22
10
Дай твоята оценка: