Edin.bg»Избрани Колекции»Печено Агнешко Бутче с Ориз и Гъби
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печено Агнешко Бутче с Ориз и Гъби

Печено Агнешко Бутче с Ориз и Гъби

Открий всички 12 кулинарни идеи относно печено агнешко бутче с ориз и гъби в Edin.bg.
Печено агнешко бутче с бира и подправкиПечено агнешко бутче с бира и подправкиПечете агнешкото за два часа с фолио, после го махнете и запечете още малко. Печеното агнешко бутче с бира и подправки е готово!...
Агнешко бутче печено с бира и джодженАгнешко бутче печено с бира и джоджен
Агнешкото бутче печено с бира и джоджен е готово....
Агнешко бутче с гъби по селскиАгнешко бутче с гъби по селски
Измиваме хубаво агнешкото бутче, посоляваме го и го слагаме да се запържи от всички страни до зачервяване....
Печено агнешко с оризПечено агнешко с ориз
Ястието се пече в умерена фурна. Печеното агнешко поднасяме със зелена салата....
Агнешко бутче с картофи и гъби на фурнаАгнешко бутче с картофи и гъби на фурна
При изтичане на времето премахваме фолиото и печем агнешко бутче с картофи и гъби на фурна до желания загар....
Агнешко бутче задушеноАгнешко бутче задушено
Поднасяте агнешкото бутче с гарнитура от карофено пюре и/или грах с масло....
Печено агнешко с ориз на бавен огънПечено агнешко с ориз на бавен огън
Този тип рецепта за бавно печено агнешко изисква доста време, но резултатът е впечатляващ....
Агнешко бутче като дивечАгнешко бутче като дивеч
Смесваме лука с подправките и с получената смес натриваме добре агнешкото бутче....
Пълнено агнешко бутче на фурнаПълнено агнешко бутче на фурна
Взимаме агнешкото бутче и с остър нож го разрязваме по дължина, така че да извадим костите и да получим лист месо, което посоляваме от двете страни...
Агнешко бутче, запечено на фурнаАгнешко бутче, запечено на фурна
Агнешкото бутче, запечено на фурна е готово....
Агнешко бутче с джоджен и пиперАгнешко бутче с джоджен и пипер
Агнешкото бутче с джоджен и пипер е много вкусно....
Задушено агнешко бутче с лукчета и морковиЗадушено агнешко бутче с лукчета и моркови
Измиваме агнешкото бутче, подсушаваме го и го запържваме от всички страни в силно загрятото олио, като внимаваме да не го набодем с вилицата....

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 10
54
44
31
21
10
Дай твоята оценка: