Edin.bg»Избрани Колекции»Печен Свински Джолан по Чешки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен Свински Джолан по Чешки

Печен Свински Джолан по Чешки

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за печен свински джолан по чешки в Edin.bg.
Печен свински джолан с чесънПечен свински джолан с чесънСложете свинското да се пече, покрито с алуминиево фолио. Сервирайте печения свински джолан с чесън с гарнитура по избор....
Печен свински джолан за мераклииПечен свински джолан за мераклии
Печеният свински джолан за мераклии е много вкусен....
Печен свински дробПечен свински дроб
Покрийте с фолио и печете 30 минути в предварително загрята умерена фурна....
Свински джолан в гювечСвински джолан в гювеч
Когато тръгнете да търсите свински джолан, купете такъв с кожа и кост. Измийте го и го подсушете. Направете разрези по кожата с остър нож....
Печен джолан за ценителиПечен джолан за ценители
1
Печеният джолан за ценители е готов....
Свински джолан с кисело зелеСвински джолан с кисело зеле
Свинския джолан с кисело зеле печете за 90 минути на 200 градуса....
Печен джолан със сос пестоПечен джолан със сос песто
Печете за 90 минути, махнете фолиото и запечете до златисто. Нарежете на парчета и поднесете печения джолан със сос песто....
Фасул със свински джолан в гърнеФасул със свински джолан в гърне
Фасулът със свински джолан в гърне е готов!...
Свински джолан с картофи и гъбиСвински джолан с картофи и гъби
Печете свинското три часа на 180 градуса. Оставете да изстине и сервирайте. Свинският джолан с картофи и гъби е много вкусен....
Свински джолан с картофи и морковиСвински джолан с картофи и моркови
Печете свинския джолан с картофи и моркови в предварително загрята на 180 °C фурна до готовност. Добър апетит!...
Свински джолан със зеленчуци в гювечСвински джолан със зеленчуци в гювеч
Свинският джолан със зеленчуци в гювеч е много вкусен....
Най-вкусният свински джолан със зеленчуциНай-вкусният свински джолан със зеленчуци
Най-вкусният свински джолан със зеленчуци е готов....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
53
43
32
22
10
Дай твоята оценка: