Edin.bg»Избрани Колекции»Паниран Свински Език
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Паниран Свински Език

Паниран Свински Език

Разгледай всички 12 авторски предложения за паниран свински език в Edin.bg.
Свински език чорбаСвински език чорбаПреди да поднесете свинския език чорба, сипете лъжица от тази смес отгоре....
Задушен свински език с маслоЗадушен свински език с масло
Задушеният свински език с масло е страхотно бирено мезе, опитайте!...
Свински език в масло и чесънСвински език в масло и чесън
Измийте добре свинския език преди да го сложите да се вари във високата тенджера....
Паниран качамак със сиренеПаниран качамак със сирене
Кипваме водата в тенджера и вътре изсипваме брашното за качамака, като бъркаме енергично. Разбъркването продължава, докато сместа започне да се...
Паниран паламуд без яйцаПаниран паламуд без яйца
Почистете рибата и я нарежете на шайби. Овкусете я със сол и лимонов сок и я оставете настрана за около 30 минути. Сипете царевичното брашно...
Паниран хек без яйцаПаниран хек без яйца
Паниран хек без яйца си подхожда перфектно с всякакви картофени салати....
Паниран толстолоб без яйцаПаниран толстолоб без яйца
Овкусете рибните котлети със сол и черен пипер и ги оваляйте в предварително приготвена смес от брашно, галета и чесън на прах. Пържете ги в голям...
Паниран хайвер с бираПаниран хайвер с бира
Опитайте и вие този паниран хайвер с бира....
Паниран кашкавал класическа рецептаПаниран кашкавал класическа рецепта
Пържете панирания кашкавал в тиган със сгорещена мазнина и го вадете върху кухненска хартия, която да попие излишната мазнина....
Шкембе с език в маслоШкембе с език в масло
Обелете и почистете свинския език, когато се свари. Нарежете всичкото месо на дребно. Сипете в тиган олиото и маслото....
Задушен телешки език с картофиЗадушен телешки език с картофи
Сваряваме до готовност телешкия език в подсолена вода, обелваме го и го нарязваме на филийки. Загряваме маслото, след което запържваме филийките до...
Телешки език със светъл сосТелешки език със светъл сос
Сваряваме телешкия език до готовност и още докато е топъл, го обелваме и нарязваме на тънки филийки. Взимаме малко от бульона, в който се е варил...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
52
44
30
20
10
Дай твоята оценка: