Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Edin.bg»Избрани Колекции»Новогодишна Пуйка с Кисело Зеле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Новогодишна Пуйка с Кисело Зеле

Новогодишна Пуйка с Кисело Зеле

Открий всички 12 кулинарни идеи относно новогодишна пуйка с кисело зеле в Edin.bg.
Пуйка пълнена, запечена с кисело зелеПуйка пълнена, запечена с кисело зелеВ порциите сложете парчета печена пуйка, задушено зеле и плънка....
Пуйка със зеле по карловскиПуйка със зеле по карловски
Нарязваме пуйката на големи порции, а киселото зеле -на парчета....
Щи от кисело зелеЩи от кисело зеле
В тенджера сложете ситно нарязаното и отцедено от сока кисело зеле, половината доматено пюре и 200 гр бульон или вода....
Кисело зеле със свинскоКисело зеле със свинско
Прехвърлете в тавичка и печете киселото зеле с ориз във фурна на 250°C....
Нарязано кисело зеле - туршияНарязано кисело зеле - туршия
Оставяте киселото зеле да втасва до готовност на хладно място. Ако го държите на топло, ще втаса по-бързо. Консумира се така....
Постно кисело зеле с бобПостно кисело зеле с боб
Постното кисело зеле с боб е готово!...
Свински джолан с кисело зелеСвински джолан с кисело зеле
Свинското с кисело зеле сложете в студена фурна. Свинския джолан с кисело зеле печете за 90 минути на 200 градуса....
Постен ориз с кисело зелеПостен ориз с кисело зеле
Постният ориз с кисело зеле е много вкусен. Бележки: Ако зелето е много солено, първо го измийте....
Ретро боб с кисело зелеРетро боб с кисело зеле
Насладете се на този ретро боб с кисело зеле. Добър апетит!...
Постно кисело зеле с оризПостно кисело зеле с ориз
Постното кисело зеле с ориз е готово....
Пикантно кисело зеле с оризПикантно кисело зеле с ориз
Пикантното кисело зеле с ориз е много вкусно и семпло ястие....
Печена платика с кисело зелеПечена платика с кисело зеле
Изпържете в маслото до омекване зелето, което сте смесили с нарязания на дребно лук, черния пипер и солта. Напълнете с тази плънка почистената...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
53
41
30
22
10
Дай твоята оценка: