Edin.bg»Избрани Колекции»Марината за Стек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марината за Стек

Марината за Стек

Прегледай всички 36 кулинарни идеи за марината за стек в Edin.bg.
Вратни пържоли с цитрусова марината на скараВратни пържоли с цитрусова марината на скараВратните пържоли с цитрусова марината на скара са много вкусни. Поднесете ги със свежа салата и им се насладете....
Марината за свински вратни пържолиМарината за свински вратни пържоли
След като е готова марината за пържоли, поливаме вратните пържоли, затваряме с капак или завиваме с кухненско фолио и оставяме в хладилника поне за...
Сафриди в маринатаСафриди в марината
Количества не са упомената, защото те зависят от вкуса ви и от това колко точно сафрид в марината искате да приготвите....
Паламуд в маринатаПаламуд в марината
Кипваме ги и с тази марината заливаме рибата. Прибираме на хладно за 1 седмица, след което паламудът е готов за поднасяне....
Чернокоп в маринатаЧернокоп в марината
Чернокопът в марината ще бъде готов след три дни....
Сурова марината за дивечСурова марината за дивеч
Оставяме месото в тази марината поне 24 часа, като от време на време го обръщате....
Риба марината по оряховскиРиба марината по оряховски
Взимаме прясна риба от Дунав, независимо каква, почистваме, нарязваме на парчета и посоляваме. Овалваме я в брашното и я изпържваме до златисто....
Печени чушлета с ароматна маринатаПечени чушлета с ароматна марината
Печените чушлета с ароматна марината са готови....
Пилешки шишчета в суха маринатаПилешки шишчета в суха марината
Пилешките шишчета в суха марината са много вкусни....
Класическа сурова марината за дивечКласическа сурова марината за дивеч
Оставете ги да се охладят и след това залейте мръвките с получената марината за месо....
Паламуд в марината с виноПаламуд в марината с вино
Когато бурканът се напълни, се залива с марината, приготвена от 2 ч.ч. бульон от варенето, към който са прибавени 1 ч.ч. оцет и 1 ч.ч. олио, са кипнати...
Марината за ребра на фурнаМарината за ребра на фурна
Нареждаме ребрата в тавичка и ги заливаме с марината. Медът придава на ребрат приятно леко сладък вкус....

Рейтинг

4
Общо гласували: 10
53
45
31
21
10
Дай твоята оценка: