Edin.bg»Избрани Колекции»Марината за Пържоли с Мед
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марината за Пържоли с Мед

Марината за Пържоли с Мед

Разгледай всички 12 подбрани съвети за марината за пържоли с мед в Edin.bg.
Марината за свински вратни пържолиМарината за свински вратни пържолиСлед като е готова марината за пържоли, поливаме вратните пържоли, затваряме с капак или завиваме с кухненско фолио и оставяме в хладилника поне за...
Марината за ребра с мед и виноМарината за ребра с мед и вино
1
Маринатата за ребра с мед и вино е много вкусна....
Вратни пържоли с цитрусова марината на скараВратни пържоли с цитрусова марината на скара
Вратните пържоли с цитрусова марината на скара са много вкусни. Поднесете ги със свежа салата и им се насладете....
Пилешки пържоли с мед на фурнаПилешки пържоли с мед на фурна
Извадете готовите печени пържоли и сервирайте в подходяща чиния....
Свински пържоли с мед и соев сосСвински пържоли с мед и соев сос
Свинските пържоли с мед и соев сос са много вкусни....
Пържоли с мед на фурна и картофено пюреПържоли с мед на фурна и картофено пюре
След като всички компоненти са готови се сглобяват порциите пържоли с мед на фурна и картофено пюре. В голяма чиния се слагат 2 пържолки....
Сафриди в маринатаСафриди в марината
Количества не са упомената, защото те зависят от вкуса ви и от това колко точно сафрид в марината искате да приготвите....
Паламуд в маринатаПаламуд в марината
Кипваме ги и с тази марината заливаме рибата. Прибираме на хладно за 1 седмица, след което паламудът е готов за поднасяне....
Чернокоп в маринатаЧернокоп в марината
Чернокопът в марината ще бъде готов след три дни....
Идеи за гарнитури за пържолиИдеи за гарнитури за пържоли
При поднасянето им като гарнитура ги отцедете от маринатата и ги поръсете с малко копър или магданоз....
Сурова марината за дивечСурова марината за дивеч
Оставяме месото в тази марината поне 24 часа, като от време на време го обръщате....
Риба марината по оряховскиРиба марината по оряховски
Взимаме прясна риба от Дунав, независимо каква, почистваме, нарязваме на парчета и посоляваме. Овалваме я в брашното и я изпържваме до златисто....

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
51
43
31
20
10
Дай твоята оценка: