Edin.bg»Избрани Колекции»Лападена Манджа
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лападена Манджа

Лападена Манджа

Разгледай всички 24 авторски предложения за лападена манджа в Edin.bg.
Лападена манджа с булгурЛападена манджа с булгурЛападената манджа с булгур е готова....
Постна манджа с лапад и оризПостна манджа с лапад и ориз
Постната манджа с лапад и ориз е готова за поднасяне....
Бабината манджа с лапад и оризБабината манджа с лапад и ориз
Варете манджата на умерен огън. Накрая поръсете с джоджен, магданоз и сол на вкус. Бабината манджа с лапад и ориз е много вкусна и лесна....
Пилешка манджа с ориз и лападПилешка манджа с ориз и лапад
Варете пилешката манджа. Когато месото е полусварено, добавете лапада. Щом заври, добавете ориза и джоджена....
Агнешко с лапад и оризАгнешко с лапад и ориз
Да ви е сладко с това агнешко с лапад и ориз....
Бутчета с лапад и оризБутчета с лапад и ориз
Когато омекнат, добавете към тях лапада. Прибавете доматеното пюре и ориза, разбъркайте и сипете малко от бульона....
Постна яхния с лапад и картофиПостна яхния с лапад и картофи
1
Лапада почистете и нарежете. Сипете олио в тенджера, загрейте го и запържете лук. Прибавете картофите, за да се запържат и те....
Яхния с лапад и пилешко месоЯхния с лапад и пилешко месо
Яхнията с лапад и пилешко месо е готова....
Постна супичка с лапад и маслиниПостна супичка с лапад и маслини
Хубаво измиваме и почистваме лапада и го слагаме в тенджера с вода и щипка сол, за да кипне....
Пролетна супа с лапад и оризПролетна супа с лапад и ориз
Почистете лапада и го нарежете, сипете го тенджерата. Налейте вода. Измийте добре ориза и го добавете към супата....
Селска чорба от лапад и оризСелска чорба от лапад и ориз
Когато омекне, добавяме ситно нарязания лапад, маслото или олиото, малко червен пипер и ориза....
Вкусна чорба от лапад и сиренеВкусна чорба от лапад и сирене
Лападът се почиства много добре, нарязва се на ситно и се задушава до омекване с малко сол, съвсем малко вода и ситно нарязана глава лук....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: