Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Edin.bg»Избрани Колекции»Лазаня с Палачинки и Кайма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лазаня с Палачинки и Кайма

Лазаня с Палачинки и Кайма

Прегледай всички 12 авторски предложения за лазаня с палачинки и кайма в Edin.bg.
Богата лазаня с кайма и гъби КладницаБогата лазаня с кайма и гъби КладницаНакрая може да покриете за кратко готовата лазаня с кърпа, за да се задуши и омекне. Богатата лазаня с кайма и гъби Кладница е чудна....
Вкусна лазаня с гъби, кайма и сос БешамелВкусна лазаня с гъби, кайма и сос Бешамел
Вкусната лазаня с гъби, кайма и сос Бешамел е готова....
Класическа лазаня Болонезе с каймаКласическа лазаня Болонезе с кайма
Класическата лазаня Болонезе с кайма е страхотна!...
Перфектна лазаня с гъби и каймаПерфектна лазаня с гъби и кайма
Перфектната лазаня с гъби и кайма е готова....
Гювечета с кайма и гъбиГювечета с кайма и гъби
Гювечетата с кайма и гъби са много вкусни....
Запеканка с кайма и кашкавалЗапеканка с кайма и кашкавал
1
Запеканката с кайма и кашкавал е много вкусна....
Гнезда от кайма с гарнитураГнезда от кайма с гарнитура
Насладете се на тези гнезда от кайма с гарнитура. Добър апетит!...
Диталини с кайма и доматиДиталини с кайма и домати
Диталините с кайма и домати са готови....
Мафрум от кайма и картофиМафрум от кайма и картофи
Поднасяме картофите с кайма със сочна салата. Мафрум от кайма и картофи е вдъхновен от арабската кухня....
Руло с кайма и зелеРуло с кайма и зеле
Задушете в маслото нарязания на кубчета лук, докато стане прозрачен, добавете каймата и пържете няколко минути....
Кайма с тиквички на тиганКайма с тиквички на тиган
Запържете в тефлонов тиган каймата, добавете доматеното пюре, смления чесън, нарязания магданоз, черния пипер и солта и оставете на огъня още 5 мин...
Руладини с кайма в беконРуладини с кайма в бекон
Омесете каймата с нарязания лук, жълтъка, горчицата, солта и черния пипер, оформете руладини и ги увийте в тънки парчета бекон....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: