Edin.bg»Избрани Колекции»Как се Правят Целувки от Белтъци
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Правят Целувки от Белтъци

Как се Правят Целувки от Белтъци

Открий всички 24 кулинарни идеи относно как се правят целувки от белтъци в Edin.bg.
Печени орехи с белтък и солПечени орехи с белтък и солПодготвя се смес от солта и белтъците. В подходяща тава за печене, застелена с хартия, се посипват равномерно ядките....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода. Отгоре отново покрийте със сол. Сложете капак и тежест върху него, може камък....
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол
Как се прави шарена сол - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията. Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Майонеза само от белтъциМайонеза само от белтъци
Използвайте майонезата само от белтъци за различни любими рецепти....
Най-сполучливите целувкиНай-сполучливите целувки
Белтъците от яйцата заедно със солта се разбиват добре до пухкав сняг, след което към тях се прибавя малко по малко от сместа с подправките....
Жълти домашни целувкиЖълти домашни целувки
Жълтите домашни целувки са много вкусни....
Как се прави мляко от лимецКак се прави мляко от лимец
Как се прави мляко от лимец? В следващата рецепта ще научите целия процес....
Как се прави домашно крема сиренеКак се прави домашно крема сирене
1
Ето как се прави домашно крема сирене....
Така се прави домашно краве маслоТака се прави домашно краве масло
1
Ето така се прави домашно краве масло - вече и вие може да си го приготвите....
Така се прави кайма за кюфтетаТака се прави кайма за кюфтета
1
Ето как се прави кайма за кюфтета....
Панирани тиквички, топящи се в устатаПанирани тиквички, топящи се в устата
Объркайте много добре, за да се смесят. В друга купичка разбийте яйцето. Измийте тиквичките и ги нарежете на филийки....

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: