Edin.bg»Избрани Колекции»Икономично Тирамису
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Икономично Тирамису

Икономично Тирамису

Разгледай всички 24 кулинарни идеи за икономично тирамису в Edin.bg.
Оризово тирамису с маскарпонеОризово тирамису с маскарпонеОставете вашето тирамису в хладилник за няколко часа. Поднесете го с чаша хубаво кафе. Оризовото тирамису с маскарпоне е много вкусно....
Импровизирано Тирамису в чашиИмпровизирано Тирамису в чаши
Импровизираното Тирамису в чаши е много вкусно....
Тирамису с течна сметанаТирамису с течна сметана
Тирамисуто с течна сметана е готово....
Нежно тирамису с марсалаНежно тирамису с марсала
Приберете тирамисуто в хладилник и оставете да стегне за една нощ. Нежното тирамису с марсала е готово....
Тирамису с банани и ябълкиТирамису с банани и ябълки
Тирамисуто с банани и ябълки е много вкусно....
Тирамису с бишкоти и заквасена сметанаТирамису с бишкоти и заквасена сметана
Оставяме тирамисуто в хладилника за едно денонощие, да поеме хубаво крема....
Тирамису с кафе, маскарпоне и плодовеТирамису с кафе, маскарпоне и плодове
Пригответе първо кафето - то е основна съставка на невероятното Тирамису, а след това добавете към него алкохола....
Вълшебно ТирамисуВълшебно Тирамису
Оставете тирамисуто да стегне в хладилник. Поръсете с настъргания шоколад и сервирайте. Вълшебното Тирамису е готово....
Хубаво тирамисуХубаво тирамису
Сложете класическото тирамису в хладилника за минимум 12 часа. Преди поднасяне поръсете хубавото тирамису с какао. Да ви е сладко!...
Мързеливо домашно тирамисуМързеливо домашно тирамису
2
Поръсете тирамисуто с какао и сложете в хладилник да стегне. Мързеливото домашно тирамису е готово!...
Лесно тирамису без захарЛесно тирамису без захар
Поръсете Тирамисуто с какао. Приберете в хладилник за няколко часа, нарежете и поднесете. Лесното тирамису без захар е готово....
Вкусно тирамису без алкохолВкусно тирамису без алкохол
Поръсете тирамисуто с какао преди сервиране. Вкусното тирамису без алкохол е готово....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: