Edin.bg»Избрани Колекции»Зелен Фасул с Месо в Тенджера
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Зелен Фасул с Месо в Тенджера

Зелен Фасул с Месо в Тенджера

Прегледай всички 12 подбрани съвети за зелен фасул с месо в тенджера в Edin.bg.
Зелен фасул задушена яхния с телешко месоЗелен фасул задушена яхния с телешко месоОтгоре слагаме зеления фасул, а върху него - доматите, магданоза и копъра....
Зелен фасул в панировкаЗелен фасул в панировка
Кипнете вода в тенджера и пуснете вътре нарязания зелен боб, сварете го до готовност. Отцедете го в гевгир. Разбийте яйцата....
Млад зелен фасул плакияМлад зелен фасул плакия
Почистеният и нарязан на едро млад зелен фасул се слага в дълбока тенджера....
Зелен фасул по калугерскиЗелен фасул по калугерски
Зеленият фасул се почиства, поръсва се с малко сол, претрива се и се изплаква, след което се слага в подходяща тенджера....
Постен зелен фасул плакияПостен зелен фасул плакия
Зеленият фасул се почиства, измива се много добре, поръсва се с малко сол и се претрива, след което се поставя в дълбока тенджера....
Зелен фасул с царевицаЗелен фасул с царевица
Задушете в олиото ситно нарязания лук, прибавете нарязаните на кубчета домати и щом се поизпържат, сложете зелен фасул и царевицата....
Овнешко със зелен фасулОвнешко със зелен фасул
Прибавяме в съда почистения и нарязан зелен фасул. Оставяме ястието да се готви на тих огън....
Постен зелен фасул с доматиПостен зелен фасул с домати
Нарязаният лук запържваме в тенджера или дълбок тиган. Щом промени цвета си, слагаме и нарязания зелен боб. Задушаваме....
Картофена яхния със зелен фасулКартофена яхния със зелен фасул
Картофената яхния със зелен фасул е много вкусна....
Постно ястие от зелен фасулПостно ястие от зелен фасул
Постното ястие от зелен фасул е вкусно и лесно за приготвяне, опитайте....
Подлютена яхния от зелен фасулПодлютена яхния от зелен фасул
Сервирайте подлютената яхния от зелен фасул с кисело мляко....
Икономична супа със зелен фасулИкономична супа със зелен фасул
Почистете зеления фасул, начупете го на 2-3 части и го варете в подсолена вода до омекване. Отцедете и прехвърлете в зеленчуковия бульон....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
52
42
31
20
10
Дай твоята оценка: