Edin.bg»Избрани Колекции»Заек по Ловджийски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заек по Ловджийски

Заек по Ловджийски

Открий всички 12 авторски предложения за заек по ловджийски в Edin.bg.
Пиле по ловджийски с наденицаПиле по ловджийски с наденицаПилето по ловджийски с наденица е готово....
Свински пържоли по ловджийски на фурнаСвински пържоли по ловджийски на фурна
Разпределяме соса в две чинии, а отгоре поставяме по една пържола. Сервираме нашите пържоли по ловджийски на фурна веднага....
Манатарки по ловджийскиМанатарки по ловджийски
Манатарки по ловджийски сервираме с любимо вино....
Печен заек по средиземноморскиПечен заек по средиземноморски
Печеният заек по средиземноморски е готов....
Яхния от заек по селскиЯхния от заек по селски
Заекът се нарязва на парчета и се накисва в смес от вино и оцет. Ако течността не стига да я покрие, се добавя и малко студена вода. Слагат се подправките...
Заек паприкаш по УнгарскиЗаек паприкаш по Унгарски
Заекът се нарязва на по-големи парчета, поръсва се със сол и черен пипер и се изпържва с маста....
Заек плакия по френскиЗаек плакия по френски
Заекът се нарязва на парчета. Сланината се реже на дребни парчета и се стопява в тенджера, изваждат се пръжките, а в мазнината се запържват главите...
Ловджийско кисело зеле по полскиЛовджийско кисело зеле по полски
Сварете в зеленчуковия бульон за 10 – 15 мин. кисело зеле с дафиновия лист, мащерката и хряна. Отделно сварете ориза и го овкусете със сока от...
Заек с арпаджик по селскиЗаек с арпаджик по селски
Маринованият заек се нарязва на еднакви парчета, които се пържат в олиото от всички страни до зачервяване....
Заек панеЗаек пане
Нарежете на порции заешкото и го сварете, като премахвате образувалата се пяна. В процеса на варенето посолете водата и добавете зеленчуковата подправка...
Майсторски печен заекМайсторски печен заек
Насладете се на този майсторски печен заек. Добър апетит!...
Празничен заек в гювечПразничен заек в гювеч
Празничният заек в гювеч е готов....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 9
50
46
32
21
10
Дай твоята оценка: