Edin.bg»Избрани Колекции»Бъркан Тутманик с мая
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бъркан Тутманик с мая

Бъркан Тутманик с мая

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно бъркан тутманик с мая в Edin.bg.
Тутманик с мая и прясно млякоТутманик с мая и прясно млякоРазбъркайте, натрошете сиренето и смесете с продуктите за вашия тутманик. В тава с хартия за печене сипете сместа и оставете за 20 мин....
Блини без маяБлини без мая
Разбийте яйцата заедно със захарта. Прибавете олиото, содата за хляб, прясното мляко и солта. Лъжица по лъжица започнете да добавяте брашното...
Мързелив соден тутманикМързелив соден тутманик
Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна за около 30 минути....
Старозагорски тутманик КарниераСтарозагорски тутманик Карниера
Старозагорският тутманик Карниера е готов....
Традиционен Добруджански ТутманикТрадиционен Добруджански Тутманик
Извадете готовия тутманик, напръскайте го със студена вода и покрийте с кърпа. Традиционният Добруджански Тутманик е готов....
Бухнал Вит ТутманикБухнал Вит Тутманик
Извадете готовия тутманик и леко го напръскайте с вода. Бухналият Вит Тутманик е много вкусен....
Мързелив овчарски тутманикМързелив овчарски тутманик
Печете тутманика в загрята на 180 градуса фурна. След около 20-тина минути е готов. Мързеливият овчарски тутманик е много вкусен....
Винаги сполучлив тутманикВинаги сполучлив тутманик
Винаги сполучливият тутманик е готов....
Палачинки с жива маяПалачинки с жива мая
На порции започнете да добавяте брашно, като не спирате да бъркате. Трябва да получите смес за палачинки, която е с консистенция на боза....
Мекици със суха маяМекици със суха мая
2
Активирайте маята заедно със захарта в топла вода. Разбъркайте и оставете да шупне 15-тина минути. Сипете в купа брашното и оформете кладенче в...
Класически мекици с маяКласически мекици с мая
Смесете в купа размитата с вода мая, захарта, солта, пресятото брашно. Добавете 250 мл топла вода и разбъркайте. Покрийте сместа и оставете за...
Пълнозърнести Крекери с МаяПълнозърнести Крекери с Мая
В малък съд сложете маята в леко затоплена вода, добавете малко захар и разбъркайте добре. Покрийте съда с прозрачно фолио и го оставете настрана...

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: