Edin.bg»Избрани Колекции»Агнешко в Гювеч на Бавен Огън
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печено агнешко с ориз на бавен огънКогато всичко вече е готово, извадете печеното агнешко с ориз на бавен огън и оставете за 10 мин. настрани. Разделете на порции и поднесете....
Агнешко капама
Нарязваме агнешкото месо на дребни парчета и го пържим в загрятото олио до зачервяване....
Агнешко задушено капама
Нарежете агнешкото на средно големи парчета, добавете ситно нарязаните лук, чесън, магданоз, джоден, маслото и подправките....
Лесно агнешко фрикасе
Загрейте половината масло и запържете в него ситно нарязания лук. Когато лукът омекне, добавете нарязаното на едри парчета месо и пържете от всички...
Богат селски гювеч
Извадете ги, нарежете ги на парчета и ги сложете в глинен гювеч заедно с мазнинката....
Богат празничен гювеч
В края на печенето махнете капака, за да се запече гювечът отгоре. Поръсете с пресен магданоз.
Богатият празничен гювеч е готов....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 9
56
41
32
20
10
Дай твоята оценка: