Edin.bg»Избрани Колекции»Как се Правят Рогчета
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се Правят Рогчета

Как се Правят Рогчета

Открий всички 24 кулинарни идеи относно как се правят рогчета в Edin.bg.
Рогчета с картофи и сиренеРогчета с картофи и сиренеНавийте рогчетата и ги наредете в предварително намаслена тава. Намажете рогчетата с разбития жълтък и поръсете със семена....
Големи рогчета по селскиГолеми рогчета по селски
Намажете домашните рогчета отгоре с разбит с малко вода жълтък и ги сложете да се печат в предварително загрята на 180 °C до готовност....
Пръхкави рогчета за закускаПръхкави рогчета за закуска
Печете пръхкавите рогчета за закуска на 200 градуса до готовност във фурна с вентилатор....
Ретро рогчета от едно времеРетро рогчета от едно време
Сложете сирене и навийте на рогчета. Подредете рогчетата със сирене в тава с хартия за печене....
Рогчета с мас и брашно от лимецРогчета с мас и брашно от лимец
Поставете по лъжица от плънката в единия край и завийте рогчетата. Подредете рогчетата със сирене в намазнена тава с хартия....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода. Отгоре отново покрийте със сол. Сложете капак и тежест върху него, може камък....
Малки сусамени рогчетаМалки сусамени рогчета
Малките сусамени рогчета са много вкусни....
Как се прави шарена солКак се прави шарена сол
Как се прави шарена сол - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове....
Бухти, които се обръщат самиБухти, които се обръщат сами
Към тях се прибавят киселото мляко, олиото, захарта и ракията. Постепенно се добавя брашното, като се бърка с лъжица....
Как се прави домашно крема сиренеКак се прави домашно крема сирене
1
Ето как се прави домашно крема сирене....
Как се прави мляко от лимецКак се прави мляко от лимец
Как се прави мляко от лимец? В следващата рецепта ще научите целия процес....
Така се прави кайма за кюфтетаТака се прави кайма за кюфтета
1
Ето как се прави кайма за кюфтета....

Рейтинг

3
Общо гласували: 3
50
41
31
21
10
Дай твоята оценка: