Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Обикновен агнешки кебапНарязваме агнешкото месо на правилни парченца, овкусяваме със сол и черен пипер, намазваме обилно с олио и оставяме поне 2 часа в хладилник.
След...
Топло вино
Виното се слага в дълбока тенджера на котлона. Към него се прибавят захарта, нарязаните на кубчета ябълки, черният пипер, канелата и зърната карамфил...
Винен кебап на фурна
Нарежете лука на ситно и го запържете в загрятото олио за 1-2 минути. Добавете ситно нарязаните моркови, запържете още за кратко и сложете и месот...
Винен кебап от сърна
Поднасяме кебапа с гарнитура от ориз пилаф, картофено пюре или друга по избор....
Лютив арабски шиш кебап
Към каймата прибавете ситно нарязаните лук и чушки, майорана, кима, кориандъра, черния пипер, солта и чили сос и омесете добре.
Оформете от сместа...
Безалкохолно малиново вино
Смачкайте малините заедно със захарта, залейте ги с водата, сипете сместа в стъклен, порцеланов или емайлиран съд и я покрийте с памучна кърпа....
Книжен кебап от телешко месо
Това ястие се приготвя само с крехко телешко месо, което се нарязва на малки парчета.
Към него се добавят ситно нарязания лук, доматите и подправките...
Свински винен кебап с печурки
Намалете силата на огъня и варете кебапа до готовност.
Свинският винен кебап с печурки е много вкусен....
Рейтинг
4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: